Снимка: БулфотоДевет от задържаните вчера служители на Автомобилна администрация (ДАИ)в Благоевград

...
Снимка: БулфотоДевет от задържаните вчера служители на Автомобилна администрация (ДАИ)в Благоевград
Коментари Харесай

Девет от задържаните служители на ДАИ - Благоевград остават в ареста

Снимка: Булфото

Девет от арестуваните през вчерашния ден чиновници на  " Автомобилна администрация " (ДАИ)в Благоевград остават в ареста.

При акцията на Специализираната прокуратура и ГДБОП над 10 работещи в контролната транспортна институция бяха отведени с белезници в полицията, оповестява БНР.

Сред освободените е началникът на контролното звено Бойко Ханджийски, спряган за шеф на регионалната конструкция, която близо две години няма непрекъснат началник, написа novini.bg.

До късно нощес са траяли процесуално-следствените дейности на спецорганите по събиране на доказателства за активността на проведената незаконна група в ДАИ, която е вземала подкупи от транспортни компании, с цел да не издава актове за нарушавания и наказателни постановления.

По непотвърдена информация екипи на ГДБОП са направили инспекции в две счетоводни къщи на територията на град Петрич, които обработвали документи на транспортни компании, най-вече гръцки. Очаква се по-късно през днешния ден на конференция Специализираната прокуратура да даде повече информация по акцията " Антикорупция " в " Автомобилна администрация ".

По случая със арестуваните чиновници на ДАИ-Благоевград са употребявани специфични разследващи средства, стана ясно от коментара на основния прокурор Сотир Цацаров пред публицисти в Европарламента.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР